Înregistrează service Contact Găsește un service auto Despre noi
x
Autentificare service
Am uitat parola
Nu ai cont de service?
Click aici!
x
Am uitat parola

Nu ai cont?

Creează cont de utilizator

Primește acces la clienți noi din aproprierea ta

Înregistrează service auto

Răspunzi cu oferte de preț și îți crești veniturile!

Te sunăm noi!

Completează câmpurile de mai jos, iar în cel mai scurt timp, un consultant autoeconom.ro va lua legătura cu tine.

Beneficiile tale ca service membru autoeconom.ro

Primești acces nelimitat la clienți noi

În panoul de administrare al contului tău autoeconom.ro, ai acces la toate cererile de ofertă de preț trimise de utilizatorii autoeconom.ro din locația ta.

Ești promovat eficient pe plan local

Odată ce ești membru autoeconom.ro, investim în promovarea pe plan local a service-ului tău, atât pe site, pe blogul nostru și pe rețelele sociale, cât și în presă.

Ai la dispoziție un sistem de recenzii

Fiecare client venit prin autoeconom.ro care a vizitat service-ul tău, va acorda o recenzie și o evaluare service-ului și serviciilor primite. Acestea sunt publice pe profilul tău pentru toți utilizatorii și vizitatorii autoeconom.ro.

Îți mărești baza de clienți și, implicit, îți crești veniturile

Ofertând cererile de pe autoeconom.ro și oferind servicii de calitate fiecărui client, îți mărești baza de clienți și, implicit, îți crești veniturile lunare.


Ce spun alte service-uri auto despre autoeconom.ro

  • "Autoeconom.ro mi se pare o platformă extraordinară destinată service-urilor. Scurtează timpul clienţilor, îi scuteşte pe aceştia de drumurile făcute pentru a afla cele mai bune oferte şi este foarte la îndemână. Eu folosesc autoeconom.ro pentru că îmi oferă posibilitatea de a atrage noi clienţi şi pentru că îmi face o publicitate suplimentară care ne va ajuta pe viitor. Personal recomand platforma autoeconom.ro tuturor celor care vor să îşi crească afacerea şi să atragă tot mai mulţi clienţi."

    - Petucher Andrei, şef service Elitmar Autoserv, Baia Mare

  • "Îmi place autoeconom.ro deoarece primesc cereri de ofertă de la clienți noi, de la persoane care încă nu au fost la noi cu mașina. Recomand tuturor service-urilor auto deoarece primești calificative doar de la clienții care chiar au fost la tine în service, nu poate să te evalueze decât cineva căruia chiar i-ai lucrat la mașină. Un serviciu avantajos, ușor de folosit, ce îmi aduce încasări suplimentare."

    - Miron Victor, proprietar Service Auto IOVI, Cluj-Napoca


Mai multe motive pentru a deveni membru autoeconom.ro

Harta service-uri Romania

210

Clienți așteaptă să fie preluați

273

Service-uri auto membre

500+

Vizitatori lunari pe propriul profil

Avantajele folosirii platformei autoeconom.ro

Programări online
Cereri standardizate
Profil
Date şi statistici
Asistenţă şi suport
Go mobile!

Pentru promovarea eficientă a service-ului tău, avem apariții frecvente în:

×

Programări online

După acceptarea unei oferte, vei avea acces la datele de contact ale utilizatorului şi veţi putea stabili detaliile cu privire la data efectuării operaţiunii.

×

Cereri standardizate

La crearea de cereri de ofertă, proprietarii de autovehicule au la dispoziţie un formular standard care conţine obligatoriu datele tehnice ale autovehiculului, descrierea operaţiunii, locaţia şi perioada dorită pentru efectuarea acesteia. Un astfel de formular permite service-urilor auto să înțeleagă mult mai ușor cerințele potențialilor clienți.

×

Profil

Ca serviciu standard, autoeconom.ro oferă service-urilor auto membre posibilitatea de a-și crea un profil care să conțină descrierea serviciilor oferite, calificarea personalului, dotările atelierului, datele de contact, orarul de funcţionare, fotografii și alte informații. Toate acestea pentru o promovare cât mai eficientă.

×

Date şi statistici

Autoeconom.ro îţi pune la dispoziţie date şi statistici cu privire la: numărul de vizitatori pe propriul profil, numărul de cereri de ofertă primite şi câştigate, venitul total realizat efectuând operaţiunile cerute, şi analiza completă a ofertelor acceptate şi respinse. Toate acestea au rolul de a oferi service-ului auto o privire de ansamblu asupra beneficiilor folosirii platformei autoeconom.ro.

×

Asistenţă şi suport

Echipa autoeconom.ro este în permanenţă la dispoziţia service-urilor auto pentru a facilita folosirea în condiţii optime a platformei.

Mai mult, echipa autoeconom.ro oferă asistenţă pe întreaga durată a procesului de înregistrare cont, ofertare cereri şi creare a unui profil eficient.

×

Go mobile!

Numărul tot mai mare de posesori de smartphones şi tablete fac ca prezenţa companiilor pe aceste device-uri să fie indispensabilă. Autoeconom.ro oferă service-urilor auto o platformă care se adaptează uşor oricărui tip de display.

×

Autoeconom.ro este soluția ideală pentru dezvoltarea bazei tale de clienți.

Folosim cookies pentru a-ţi oferi o experienţă cât mai plăcută. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici