Înregistrează service Contact Găsește un service auto Despre noi
x
Autentificare service
Am uitat parola
Nu ai cont de service?
Click aici!
x
Am uitat parola

Nu ai cont?

Creează cont de utilizator

Service-ul tău pe autoeconom.ro

Îţi doreşti ca service-ul tău să fie prezent pe autoeconom.ro? Ne-ar face mare plăcere să colaborăm, însă ne rezervăm dreptul de a ne alege partenerii în funcție de următoarele criterii:

1. Service-ul auto trebuie să fie înregistrat la Registrul Comerţului.

2. Service-ul auto trebuie să fie autorizat de către Registrul Auto Român (RAR).

3. Service-ul auto trebuie să ofere clienţilor servicii de cea mai bună calitate. În momentul în care există mai multe plângeri cu privire la calitatea serviciilor primite de către clienţii veniţi prin autoeconom.ro, vom reevalua posibilitatea continuării colaborării.

4. Service-ul auto trebuie să informeze clientul dacă se constată că preţul operaţiunii va fi diferit față de cel din oferta trimisă.

5. Service-ul auto trebuie să primească acceptul clientului de a efectua alte operaţiuni față de cele menţionate în ofertă.*

*acest lucru nu se aplică în cazul în care operaţiunea ce trebuie efectuată reprezintă o chestiune de siguranţă care trebuie rezolvată în cel mai scurt timp posibil, pentru a evita accidente sau situaţii nedorite, în special datorită faptului că service-ul auto este răspunzător de operaţiunile efectuate.

Vrei să afli mai multe detalii despre beneficiile platformei autoeconom.ro și despre posibilitatea unei colaborări? Contactează-ne telefonic la 0744 477 769 sau pe e-mail la suport@autoeconom.ro.

Înregistrează service

Folosim cookies pentru a-ţi oferi o experienţă cât mai plăcută. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici