Înregistrează service Contact Găsește un service auto Despre noi
x
Autentificare service
Am uitat parola
Nu ai cont de service?
Click aici!
x
Am uitat parola

Nu ai cont?

Creează cont de utilizator

Păstrează garanţia maşinii

Ştiai că poţi păstra garanţia maşinii dacă efectuezi reviziile după specificaţiile producătorului indiferent de tipul service-ului auto ales?

Modificările impuse de Comisia Europeană (CE) în legislaţia europeană din domeniul acordurilor dintre constructorii de automobile şi dealerii autorizaţi prevăd că producătorii auto nu mai pot cere ca repararea maşinilor să fie efectuată doar în reţelele de service agreate.

Astfel, constructorii auto nu vor mai putea condiţiona acordarea garanţiei de apelarea la serviciile reprezentanţelor agreate. Totuşi, ei pot solicita ca reparaţiile acoperite de garanţie să fie făcute doar în service-urille autorizate şi urmând specificaţiile producătorului.

Condiţiile pe care proprietarii de maşini trebuie să le îndeplinească pentru păstrarea garanţiei

Pentru păstrarea garanţiei, proprietarii de maşini trebuie să respecte intervalele de service şi specificaţiile producătorului în efectuarea acestora. Toate aceste specificaţii sunt disponibile în manualul de reparaţii al maşinii. În cazul nerespectării acestora, proprietarii de maşini pot pierde garanţia maşinii.

Aminteşte-ţi să păstrezi toate facturile şi documentaţia adiţională a vizitelor la service pentru a putea atesta lucrările făcute, adiţional ştampilei din cartea de service.

Condiţii pentru service-urile auto

Service-urile auto care vor efectua reviziile obligatorii trebuie să urmeze specificaţiile producătorului. Toate piesele de schimb folosite trebuie să fie originale sau recunoscute de către producător.

Cere oferte acum!

Folosim cookies pentru a-ţi oferi o experienţă cât mai plăcută. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici